19 травня – чудове всеукраїнське свято — День вишиванки! Колектив КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» сердечно вітає освітян, усіх співвітчизників, залюблених в українську вишиванку, з цим святом краси, святом єднання і гордості за своє, рідне!

19 травня – чудове всеукраїнське свято — День вишиванки!

В усі часи чарівні візерунки вишиванки своєю магією відображали на глибинному ментальному рівні фольклорну складову, вірування, звичаї та традиції українського народу. З покоління в покоління вишивання передавало культурну спадщину наших мудрих пращурів, залишало нам у спадок їхнє духовне та інтелектуальне багатство, служило своєрідним літописом історії українського народу. Вишиванка – це свого роду генетичний код народу, що закладений в українцях з самого народження та відображає нашу національну приналежність, неповторну ідентичність та самобутність.

Колектив КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» сердечно вітає освітян, усіх співвітчизників, залюблених в українську вишиванку, з цим святом краси, святом єднання і гордості за своє, рідне!

Миру вам, любові, добробуту та злагоди. Зі святом вас!

_DSC0123

Категорія: Новини
Оберіть мову