19 жовтня 2015року відбувся вебінар з питання впровадження українсько-естонського проекту «Міксіке в Україні».

19 жовтня 2015року відбувся вебінар з питання впровадження українсько-естонського проекту «Міксіке в Україні». У роботі вебінару взяли участь проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Світлана Федорівна Одайник, завідувач науково-методичної лабораторії інформатики КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Вадим Сергійович Назаренко, завідувач медіа-лабораторії КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Павло Леонідович Ковальов, методист науково-методичної лабораторії математики КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Ганна Миколаївна Ізотова, завідувач кафедри інформатики та інформаційних технологій Запорізького інституту післядипломної педагогічної освіти Людмила Антонівна Чернікова, завідувач лабораторії інноваційного розвитку та дистанційної освіти Миколаївського інституту післядипломної педагогічної освіти Ольга Германівна Захар.

У процесі спілкування порушувалися питання щодо реалізації міжнародного українсько-естонського математичного проекту «Міксіке в Україні» у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях.

Проект організований за підтримки Arengukoostöö Programm(Estonian Development Cooperation) Міністерства закордонних справ Естонії та реалізується спільно з MIKSIKE Learning Folders (Естонія). Реалізація цього проекту сприятиме розвитку зв’язків між загальноосвітніми навчальними закладами України, Естонії та інших країн Євросоюзу, підвищенню якості й ефективності навчання за допомогою інформаційних технологій, розширенню можливостей використання навчання онлайн, розвитку природничо-математичних наук, формуванню в учнів сталих навичок усного математичного рахунку. Цей проект надасть можливість визначити кращих учнів 1-11 класів, учителів та батьків в умінні усного рахунку. За допомогою конкурсу «Міксіке в Україні» можна проводити шкільні, міжшкільні та родинні турніри.

У процесі вебінару були розроблені спільні заходи щодо впровадження пректу, який допоможе розкрити математичні здібності учнів та дорослих, відкрити шлях до математичних перемог. Учасники вебінару зазначили, що загальноосвітні навчальні заклади України беруть участь у проекті на добровільних засадах на безоплатній основі. Адреса онлайн ресурсу проекту за покликанням lviv.miksike.net

Перший етап проекту розпочинається 20 жовтня 2015 року.

Категорія: Новини
Оберіть мову