15 вересня 2015 року відповідно до плану роботи науково-методичної лабораторії біології і основ здоров’я КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» було проведено обласний організаційно-методичний семінар «Організація та проведення Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу «Колосок – 2015» у загальноосвітніх навчальних закладах Херсонської області».

15 вересня 2015 року відповідно до плану роботи науково-методичної лабораторії біології і основ здоров’я КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» (завідувач Катерина Вікторівна Мазаєва) було проведено обласний організаційно-методичний семінар «Організація та проведення Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу «Колосок – 2015» у загальноосвітніх навчальних закладах Херсонської області».

Семінар проходив у режимі онлайн і транслювався через портал «Дистанційне навчання педагогічних кадрів». До віртуальної кімнати семінару долучилися педагогічні працівники з 18-ти районів і міст Херсонщини.

Учасники семінару ознайомились із нормативними документами щодо організації і проведення конкурсу «Колосок – 2015», підсумками участі в ньому у 2014/2015 навчальному році, а також із тактикою і методикою підготовки учнів 1–11-х класів до участі в осінньому етапі конкурсу, що відбудеться 27 листопада 2015 року.

Координатори конкурсу отримали методичні рекомендації щодо використання завдань Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу «Колосок» у навчально-виховному процесі, ознайомились зі змістом офіційного сайту і можливостями застосування розміщеної на ньому інформації для проведення уроків з природничих предметів в початковій школі.

Відеозапис семінару і презентації можна переглянути за посиланням www.dnpk.16mb.com

3116

Категорія: Новини
Оберіть мову