07-11 вересня 2015 року науково-методична лабораторія фізичної культури та захисту Вітчизни КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» спільно з Херсонською обласною федерацією футболу планує провести курси підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури з методики викладання футболу

07-11 вересня 2015 року науково-методична лабораторія фізичної культури та захисту Вітчизни КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» спільно з Херсонською обласною федерацією футболу планує провести курси підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури з методики викладання футболу. Заняття будуть відбуватися з 14.30 до 17.15 на базі академії та Херсонських дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Навчальна програма курсів підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури з методики викладання футболу розроблена на виконання Договору від 11.12.2012 року про взаємодію Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Федерації футболу України в розвитку шкільного футболу в загальноосвітніх навчальних закладах України в 2013-2016 роках.

Метою навчальної програми є підвищення кваліфікації та інтенсивної підготовки вчителів фізичної культури з викладання футболу в умовах сучасної школи.

Після завершення навчання слухачі курсів отримають відповідний сертифікат Херсонської федерації футболу та отримають право навчати вчителів фізичної культури методиці викладання футболу в районах (містах) Херсонщини.

З орієнтовною навчальною програмою курсів підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури з методики викладання футболу можна ознайомитися за покликанням: http://www.ffu.org.ua/files/ndocs_638.pdf

Довідкова інформація за телефонами: 050-8245583, 0986550386 (Моїсеєв Сергій Олександрович).

Категорія: Без рубрики
Оберіть мову