26 травня 2015 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулася інструктивна нарада щодо організації проведення зовнішнього незалежного оцінювання на базі закладів державної пенітенціарної служби України у Херсонській області.

26 травня 2015 рокуна базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулася інструктивна нарада щодо організації проведення зовнішнього незалежного оцінювання на базі закладів державної пенітенціарної служби України у Херсонській області.

У нараді взяли участь представники Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти; працівники науково-методичної лабораторії зовнішнього оцінювання і моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»; науково-педагогічні працівники Херсонського національного технічного університету, які будуть залучені для роботи в пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання на посаді уповноважених осіб від Українського центру оцінювання якості освіти; представники державного професійно-технічного навчального закладу «Дар’ївський навчальний центр № 10», Північного навчального центру № 90, Білозерської виправної колонії Херсонської області №105.

Анатолій Миколайович Зубко, професор, ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», наголосив на важливості врахування специфіки організації зовнішнього незалежного оцінювання у закладах державної пенітенціарної служби України.

Світлана Федорівна Одайник, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», закцентувала увагу на нововведеннях зовнішнього незалежного оцінювання 2015 року.

Максим Юрійович Кирпенко, директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, у своєму виступі висвітливнормативно-правові акти щодо проведення ЗНО навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти у 2015 році.

Євгеній Вікторович Василенко, методист організаційно-технологічного відділу Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, опрацював з учасниками наради Положення про уповноважену особу Українського центру оцінювання якості освіти, технологічні карти уповноваженої особи, старшого інструктора та інструктора, зробив огляд порушень і нестандартних ситуацій у пунктах проведення ЗНО та способів їх вирішення.

Усього в Херсонській області зареєстровано 31 особу, що візьмуть участь у зовнішньому незалежному оцінюванні на базі закладів державної пенітенціарної служби: 14 осіб – з державного професійно-технічного навчального закладу «Дар’ївський навчальний центр № 10», 12 осіб – з Північного навчального центру № 90 і 20 осіб – з Білозерської виправної колонії Херсонської області №105.

У період з 09 червня до 07 липня зареєстровані на ЗНО особи, які відбувають кримінальне покарання, складатимуть тести з української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, англійської мови, фізики.

DSC0044

_DSC0116

Категорія: Новини
Оберіть мову