22 травня 2015 року представники КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» на чолі з ректором Анатолієм Миколайовичем Зубком узяли участь у відкритті І Всеукраїнської виставки-презентації «Післядипломна педагогічна освіта в контексті сучасних цивілізаційних змін», яка проходила в Київському міському будинку вчителя.

22 травня 2015 року представники КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» на чолі з ректором Анатолієм Миколайовичем Зубком узяли участь у відкритті І Всеукраїнської виставки-презентації «Післядипломна педагогічна освіта в контексті сучасних цивілізаційних змін», яка проходила  в Київському міському будинку вчителя.

Організаторами заходу виступили Національна академія педагогічних наук України, ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України і Київський міський будинок учителя. У виставці взяли участь 20 обласних інститутів (академій) України – членів Консорціуму закладів післядипломної освіти.

Метою виставки була презентація найкращих досягнень інноваційної діяльності закладів ППО, упровадження освітніх інновацій, електронних освітніх ресурсів, обмін практичним досвідом діяльності, обговорення й визначення пріоритетних проблем розвитку системи післядипломної педагогічної освіти в умовах сучасних цивілізаційних змін.

Відкрив виставку президент НАПН України Василь Григорович Кремень, який наголосив на значущості післядипломної педагогічної освіти як надзвичайно важливої ланки в системі освіти України. У відкритті виставки-презентації також узяли участь віце-президент НАПН України Андрій Миколайович Гуржій, ректор ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України Віктор Васильович Олійник, академік-секретар Відділення психології, вікової фізіології та дефектології НАПН України Сергій Дмитрович Максименко.

У межах виставки відбулася VІІ  Міжнародна науково-практична конференція «Психолого-педагогічний супровід фахової підготовки та підвищення кваліфікації особистості в умовах трансформації освіти». На пленарному засіданні виступив ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», дійсний член Міжнародної академії наук педагогічної освіти, дійсний член Академії соціальних і педагогічних наук, доктор філософії, професор Анатолій Миколайович Зубко з доповіддю «Розвиток національної системи післядипломної педагогічної освіти в умовах інтеграції в європейський освітній простір».

IMG_20150522_085716

IMG_20150522_101712

IMG_20150522_101733

Категорія: Новини
Оберіть мову