7 квітня 2015 року науково-методичною лабораторією біології і основ здоров’я КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в рамках співпраці з Консалтинговим центром «Перспектива» Видавничої групи «Основа» (м. Харків) було проведено у форматі вебінару заняття спецкурсу «Основи антропогенезу.

7 квітня 2015 року науково-методичною лабораторією біології і основ здоров’я КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в рамках співпраці з Консалтинговим центром «Перспектива» Видавничої групи «Основа» (м. Харків) було проведено у форматі вебінару заняття спецкурсу «Основи антропогенезу. Сучасна наукова інформація» для вчителів біології та екології – слухачів курсів підвищення кваліфікації.

Костянтин Миколайович Задорожний – кандидат біологічних наук, доцент кафедри міських та регіональних екосистем Харківського національного університету міського господарства ім. О. М. Бекетова, головний редактор журналу «Біологія» ВГ «Основа» – ознайомив учителів із біологічними та екологічними аспектами еволюції людини, сучасними науковими даними щодо часу виникнення та існування окремих родів предків сучасної людини. Найбільшу зацікавленість у слухачів викликала інформація про сучасні аспекти людської цивілізації.

Такі заняття входять до системи дистанційного навчання слухачів курсів підвищення кваліфікації учителів біології та екології академії, традиційно плануються і проводяться науково-методичною лабораторією біології і основ здоров’я (завідувач Катерина Вікторівна Мазаєва) у співпраці з Консалтинговим центром «Перспектива» Видавничої групи «Основа» (м. Харків). У процесі роботи учителі не тільки набувають знань з предметів біології та екології, але і на практиці вчаться використанню телекомунікаційних технологій у навчальному процесі.

_DSC0017

_DSC0015

Категорія: Новини
Оберіть мову