З 24 березня по 03 квітня 2015 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонським регіональним центром оцінювання якості освіти було організовано та проведено засідання регіональних експертних груп щодо визначення порогового бала «склав / не склав» пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році.

У період з 24 березня до 03 квітня 2015 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонським регіональним центром оцінювання якості освіти було організовано та проведено засідання регіональних експертних груп щодо визначення порогового бала «склав / не склав» пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році.

До складу дванадцяти експертних груп з питань визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання увійшли науковці Херсонського державного університету, КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», учителі ліцеїв, гімназій, загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області, які мають необхідний фах і досвід педагогічної роботи з предметів зовнішнього незалежного оцінювання.

Кожна експертна група (8 осіб) проаналізувала завдання сертифікаційних робіт з кожного предмета пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2015 року. Експерти самостійно визначали ймовірність виконання кожного завдання мінімально підготовленим абітурієнтом. Після опрацювання сертифікаційної роботи експерти також визначали відсоток учасників, які повинні подолати поріг «склав / не склав». Результати, визначені експертами, надійшли до Українського центру оцінювання якості освіти, де за допомогою програмних засобів визначатиметься узагальнений результат порогового балу «склав / не склав» за методами В. Ангоффа та К. Беука.

Усі абітурієнти, результати яких будуть не нижчими від «порогового бала», отримають оцінку за шкалою 100–200 балів.

В УЦОЯО завершили визначення порогового балу «склав / не склав».

_DSC0001

_DSC0004

_DSC0008

_DSC0009

_DSC0010

_DSC0021

_DSC0028

_DSC0031

Категорія: Новини
Оберіть мову