Обласна науково-практична конференція «Розвиток фахової майстерності педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів і вчителів початкових класів у системі післядипломної освіти: реалії та перспективи»

Шановні колеги!

Кафедра теорії і методики дошкільного виховання та початкового навчання засвідчує Вам свою повагу та запрошує взяти участь у роботі обласної науково-практичної конференції «Розвиток фахової майстерності педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів і вчителів початкових класів у системі післядипломної освіти: реалії та перспективи», що відбудеться             26 березня 2015 року на базіКВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» о 10.00. Запрошуються методисти районних (міських) методичних кабінетів та вчителі початкових класів, вихователі ДНЗ, усі зацікавлені особи.

У рамках роботи конференції відбудеться зустріч з Г.П. Лишенком, кандидатом педагогічних наук, доцентом, завідувачем кафедри педагогіки і методик викладання дисциплін природничо-гуманітарного циклу Київського університету ім. Бориса Грінченка, автором підручників з математики для початкової школи.

Мета конференції: обговорення актуальних проблем, висвітлення напрямів діяльності закладів післядипломної освіти з питання розвитку фахової майстерності педагогічних працівників.

інформаційний лист

Категорія: Без рубрики
Оберіть мову