ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з української мови для учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області

17 січня 2015 року на базі Херсонської багатопрофільної гімназії №20 імені Бориса Лавреньова Херсонської міської ради (директор Оксана Іллівна Цеховлес) відбувся III етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови. У змаганнях узяли участь учні 8 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області згідно з попередніми заявками, що були сформовані за результатами II етапу олімпіади. Проте слід зазначити, що зі 102 заявлених учасників з’явилися 86 учнів.

Олімпіада розпочалася організовано, учні були забезпечені смачним сніданком, а після закінчення – обідом. Як відзначили і вчителі, і учні, у класних кабінетах було тепло і затишно. Жодного порушення та зауважень як з боку учасників, так і з боку персоналу не було зафіксовано.

Голова оргкомітету олімпіади кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з питань ЗНО та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Світлана Федорівна Одайник, голова журі доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри теорії і методики викладання гуманітарних дисциплін КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», члени оргкомітету начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Ніна Іванівна Левенець, завідувач науково-методичної лабораторії української мови і літератури КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Людмила Петрівна Марецька провели інструктаж щодо виконання завдань, привітали учасників олімпіади з визначною подією у їхньому шкільному житті та побажали наполегливості, цілеспрямованості та успіхів на шляху до перемоги.

За результатами роботи журі було визначено переможців та призерів III етапу, кількість яких відповідно до положення становить 50% від кількості учасників. Серед переможців – учні загальноосвітніх навчальних закладів міста Херсона, Нової Каховки, обласних закладів – навчально-виховного комплексу «Школа гуманітарної праці», обласного ліцею, Каховського, Каланчацького, Голопристанського, Великолепетиського, Скадовського, Генічеського, Іванівського та інших районів області.

DSC0009

DSC0017

DSC0018

DSC0034

Категорія: Новини
Оберіть мову