7 травня 2014 року Анатолій Миколайович Зубко, ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», узяв участь у прес-конференції газети «Новий день»

409

4107 травня 2014 року в прес-центрі газети «Новий день» відбулася прес-конференція з теми «Проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) випускників середніх загальноосвітніх навчальних закладів у 2014 році» за участі Анатолія Юрійовича Анісімова, директора Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти (ОРЦОЯО); Андрія Анатолійовича Яценка, директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації; Анатолія Миколайовича Зубка, ректора КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».
Учасники прес-конференції вичерпно відповіли на запитання, що стосувалися результатів реєстрації учасників ЗНО по Херсонській області, змін у графіку проведення ЗНО, організації роботи пунктів тестування (ПТ) та створення безпечних умов перебування учасників ЗНО на ПТ, залучення до роботи на ПТ педагогічних працівників, організації громадського контролю за дотриманням процедур проведення зовнішнього незалежного оцінювання.
Особливе зацікавлення в представників засобів масової інформації викликала ситуація, що виникла перед абітурієнтами Автономної Республіки Крим та м. Севастополя у 2014 році. Відповідаючи на подібні запитання, учасники прес-конференції запевнили, що в Херсонській області створено належні умови для проходження ЗНО як для абітурієнтів Херсонської області, так і Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.

Категорія: Новини
Оберіть мову