17 грудня 2014 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» науково-методичною лабораторією зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти спільно з працівниками Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти було проведено навчально-методичний семінар-практикум «Організаційні аспекти підготовки до проведення ЗНО у 2015 році на регіональному рівні»

У його роботі взяли участь координатори з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти районних (міських) відділів (управлінь) освіти Херсонської області.

Анатолій Миколайович Зубко, професор, ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», привітав учасників семінару та наголосив на важливості своєчасної організації реєстрації для участі узовнішньому незалежному оцінюванні.

Світлана Федорівна Одайник, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», закцентувала увагу на основних напрямах взаємодії науково-методичної лабораторії зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» з Одеським регіональним центром оцінювання якості освіти щодо організації зовнішнього незалежного оцінювання в Херсонській області у 2015 році.

Наталія Дмитрівна Ремез, заступник директора Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, доповіла про технологічні аспекти підготовки до ЗНО у 2015 році.

Олена Миколаївна Загребельна, начальник організаційно-методичного відділуОдеського регіонального центру оцінювання якості освіти, надала учасникам семінару матеріали для інформаційно-роз’яснювальної роботи в період реєстрації абітурієнтів для участі в ЗНО-2015.

Світлана Володимирівна Ткаченко, начальник відділу інформаційних технологій Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, розповіла про порядок реєстрації для участі в ЗНО 2015 року.

Сергій Олександрович Хомюк, провідний спеціаліст відділу інформаційних технологій Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, провів практичне заняття-залік, метою якого було створення реєстраційної картки-заяви координаторами з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти.

Учасники підбили підсумки семінару-практикуму та внесли пропозиції щодо якісної організації ЗНО в 2015 році у Херсонській області.

DSC0017

DSC0006

Категорія: Новини
Оберіть мову