Апробація тестових завдань з французької мови

Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 17.09.2014 року № 96 «Про підготовку та проведення апробації тестових завдань у режимі онлайн», листа Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти від 24.09.2014 року № 08/01-1168 та з метою наповнення банку якісними тестовими завданнями 16 жовтня 2014 року на Херсонщині у режимі онлайн було організовано апробацію тестових завдань з французької мови.

Апробація проводилася на базі Таврійського ліцею мистецтв, Малолепетиської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великолепетиського району, Новотроїцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

Усього в апробації взяли участь 20 учнів 11-х класів: 10 юнаків, 10 дівчат (із них 6 осіб – представники сільської молоді), які працювали впродовж 40 хвилин.

            У якості уповноважених представників Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти було залучено 3 працівники районних (міських) методичних кабінетів. Зауважень щодо проведення апробації тестових завдань з французької мови не було.

Категорія: Новини
Оберіть мову