24-25 січня 2022 року в режимі онлайн відбувся другий етап І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінаціях: «Інформатика», «Основи правознавства», «Мистецтво», «Біологія».

24-25 січня 2022 року в режимі онлайн відбувся другий етап І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінаціях:  «Інформатика», «Основи правознавства», «Мистецтво», «Біологія».

На учасників чекали два конкурсних випробування, а саме: «Тестування з фахової майстерності» та «Творча робота» у номінації «Мистецтво», «Майстер-клас» та «Практична робота» у інших номінаціях.

Під час виконання конкурсних випробувань конкурсанти продемонстрували рівень знаннєвої складової професійної компетентності, продемонстрували високий рівень фахової підготовки, сучасне бачення власної ролі в освітньому процесі, проявили мобільність та креативність. Члени журі відзначили фахову підготовку учасників конкурсу, уміння творчо використовувати найновішу інформацію, інноваційні технології. Учителі зробили ще один крок до вершин педагогічної майстерності.

Категорія: Новини
Оберіть мову