15 січня 2022 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» для вчителів англійської мови, які перебувають на 90-годинних курсах підвищення кваліфікації, проведено Семінар «Міжнародні мовні іспити Pearson в Україні. Pearson English International Certificate»

15 січня 2022 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» для вчителів англійської мови, які перебувають на 90-годинних курсах підвищення кваліфікації, проведено Семінар «Міжнародні мовні іспити Pearson в Україні. Pearson English International Certificate».

Семінар проведено доцентками кафедри англійської мови Херсонської державної морської академії, сертифікованими екзаменаторами від Pearson Барсук Світланою Леонідівною та Швецовою Іриною Вікторівною спільно із Лабораторією іноземних мов.

Метою семінару було ознайомлення вчителів із Міжнародними мовними іспитами Pearson, їхньою структурою, особливостями та доцільністю проходження.

Міжнародні сертифікати Pearson English International Certificate можна використовувати для вступу і міжнародні вузи, отримання вченого звання, працевлаштування та замість складання ДПА.

Категорія: Новини
Оберіть мову