15 грудня 2021 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Новокаховської міської ради відбулася ІІ методична сесія для вчителів математичної та природничої освітніх галузей, які викладають у 5 класах Нової української школи.

15 грудня 2021 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Новокаховської міської ради відбулася ІІ методична сесія для вчителів математичної та природничої освітніх галузей, які викладають у 5 класах Нової української школи. Такі сесії проходять у межах реалізації плану заходів КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» та шкіл-учасниць освітнього інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти».

У роботі ІІ методичної сесії взяли участь проректорка з навчально-методичної роботи академії, к.п.н. Ольга Худенко, завідувачка навчально-методичної лабораторії математики, фізики та астрономії, к.п.н. Наталя Шолохова, методист навчально-методичної лабораторії математики, фізики та астрономії Юлія Пономаренко, адміністрація та вчителі пілотних шкіл Херсонської області.

Програмою передбачено перегляд показових уроків з предмета «Пізнаємо природу» (5-А клас, учитель Ірина Кучеренко) та математики (5-Б клас, учитель Людмила Черняк), обговорення особливостей семестрового підсумкового оцінювання навчальних досягнень учнів, свідоцтва досягнень.

Категорія: Новини
Оберіть мову