30 листопада 2021 року на платформі ZOOM навчально-методична лабораторія забезпечення якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» і навчально-методична лабораторія математики, фізики та астрономії КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» згідно з планом роботи академії організували та провели обласний науково-методичний семінар для учителів математики з теми: «Результати зовнішнього незалежного оцінювання: регіональний аспект. Моніторинг якості підготовки випускників до ЗНО з математики: тренувальний тест і методичні рекомендації».

30 листопада 2021 року на платформі ZOOM навчально-методична лабораторія забезпечення якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» і навчально-методична лабораторія математики, фізики та астрономії КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» згідно з планом роботи академії організували та провели  обласний науково-методичний семінар для учителів математики з теми: «Результати зовнішнього незалежного оцінювання: регіональний аспект. Моніторинг якості підготовки випускників до ЗНО з математики: тренувальний тест і методичні рекомендації».

Мета семінару – підготовка вчителів математики до реалізації основних завдань згідно з Державними стандартами, навчальними програмами з математики, документами, що регламентують проведення ЗНО з математики у 2021-2022 роках; вдосконалення професійної компетентності вчителів математики.

Світлана Федорівна Одайник, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти, доктор філософії, доцент, акцентувала увагу учасників вебінару на результатах зовнішнього незалежного оцінювання з математики у 2021 році в Херсонській області та розповіла про нововведення ЗНО-2022.

Лариса Вікторівна Біла, завідувачка навчально-методичної лабораторії забезпечення якості освіти, проаналізувала сертифікаційні роботи з математики 2021 та 2022 років (рівень стандарту; рівень стандарту та профільний рівень).

Світлана Миколаївна Дичок, методистка навчально-методичної лабораторії забезпечення якості освіти, розкрила питання моніторингу освітніх досягнень випускників закладів загальної середньої освіти за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

Юрій Олексійович Захарійченко, кандидат фізико-математичних наук, доцент Національного університету «Києво-Могилянська академія», автор підручників та посібників з математики, розробник тестових завдань ЗНО, провів з учителями тренувальний тест щодо підготовки випускників до ЗНО з математики й надав методичні рекомендації з нестандартного подання навчального матеріалу, що сприяє глибокому засвоєнню знань та формуванню умінь в учнів.

Для ефективного сприйняття нового матеріалу, осмислення і втілення його в практику, організатори семінару розробили й провели тести. Після опрацювання результатів тестування учасники отримають сертифікати.

Категорія: Новини
Оберіть мову