15-19 листопада 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проводились 30-годинні курси із підвищення кваліфікації для вчителів англійської мови

15-19 листопада 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», проводились 30-годинні курси із підвищення кваліфікації для вчителів англійської мови. Протягом п’яти днів учителі іноземних мов долучилися до цікавого та інтенсивного навчання, яке включало в себе підвищення кваліфікації за фахом у вигляді лекцій, інтерактивних практичних занять, тренінгів та майстер-класів.

18 листопада слухачі курсів долучилися до обласного навчально-методичного семінару для учителів англійської мови з теми: «Нова українська школа: модельні програми з англійської мови та методичне забезпечення до них (підручник Stories для 5 класу закладів загальної середньої освіти)», організованого Лабораторією іноземних мов спільно із проректором із питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти Одайник Світланою Федорівною. Метою семінару було ознайомлення вчителів, що працюватимуть у наступному році в 5 класах Нової української школи, із актуальним, інноваційним методичним забезпеченням, а саме із підручником STORIES, написаним за новою модельною програмою.

19 листопада для вчителів англійської мови проведено зустріч із методистом Express Publishing Вікторією Плішковою. Захід відбувся в інтерактивній формі. Учителі брали участь у тренінгу, на якому ознайомилися із новітніми підходами до тренування та вдосконалення навичок письма на уроках англійської мови на прикладі використання підручника ‘On Screen’.

Сертифікати про підвищення кваліфікації отримали 22 вчителі англійської мови.

Категорія: Новини
Оберіть мову