18 листопада 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» на платформі ZOOM лабораторією іноземних мов спільно із проректором з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти Одайник Світланою Федорівною, згідно з планом роботи Академії, організовано та проведено обласний навчально-методичний семінар для учителів англійської мови з теми: «Нова українська школа: модельні програми з англійської мови та методичне забезпечення до них (підручник Stories для 5 класу закладів загальної середньої освіти)».

18 листопада 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» на платформі ZOOM  лабораторією іноземних мов спільно із проректором з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти Одайник Світланою Федорівною, згідно з планом роботи Академії, організовано та проведено обласний навчально-методичний семінар для учителів англійської мови з теми: «Нова українська школа: модельні програми з англійської мови та методичне забезпечення до них (підручник Stories для 5 класу закладів загальної середньої освіти)».

18 листопада Лабораторією іноземних мов спільно із проректором з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти Одайник Світланою Федорівною, згідно з планом роботи Академії організовано та проведено  перший, із чотирьох запланованих, обласний навчально-методичний семінар для учителів англійської мови з теми: «Нова українська школа: модельні програми з англійської мови та методичне забезпечення до них (підручник Stories для 5 класу закладів загальної середньої освіти)». Метою семінару було ознайомлення вчителів, що працюватимуть у наступному році в 5 класах Нової української школи, із актуальним, інноваційним методичним забезпеченням, а саме із підручником STORIES, написаним за новою модельною програмою.

На семінар зареєструвалося майже 500 учителів з усієї області. Також до семінару долучилися вчителі, що перебували на курсах учителів англійської мови в Академії. Спікерка семінару, старший викладач  Green Country Schools Галина Ременяк, співавторка та редактор посібника «Stories» видавництва «Посібники підручники» для 5 класів, написаного за новою модельною програмою НУШ “Іноземна мова. 5-9 класи” для закладів загальної середньої освіти (авт. Редько В. Г., Шаленко О. П., Сотникова С. І., Коваленко О. Я., Коропецька І. Б., Якоб О. М., Самойлюкевич І. В., Добра О. М., Кіор Т. М.), ознайомила вчителів із особливостями підручника та сучасним підходом у навчанні – концепцією «Перевернутий урок».

Категорія: Новини
Оберіть мову