25-29 жовтня 2021 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» проводились 30-годинні курси із підвищення кваліфікації для вчителів англійської мови.

25-29 жовтня 2021 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» проводились 30-годинні курси із підвищення кваліфікації для вчителів англійської мови. Протягом п’яти днів учителі іноземних мов долучилися до цікавого та інтенсивного навчання, яке включало в себе підвищення кваліфікації за фахом у вигляді лекцій, інтерактивних практичних занять, тренінгів та майстер-класів.

25 жовтня для вчителів англійської мови проведено зустріч із методистом Express Publishing Вікторією Плішковою. Захід відбувся в інтерактивній формі. Учителі брали участь у тренінгу, під час якого ознайомилися із новітніми підходами до тренування та вдосконалення навичок письма на уроках англійської мови.

26 жовтня для викладачів англійської мови, що перебувають на навчанні в Академії, проведено методичний семінар на платформі ZOOM методистом GreenCountry Галиною Ременяк, співавторкою посібника Stories видавництва «Посібники підручники»для 5 класів за новою модельною програмою НУШ.

Метою семінару було ознайомити  вчителів, які працюватимуть у наступному році в 5 класах НУШ, із актуальним, інноваційним методичним забезпеченням, а саме із підручником STORIES, написаним за новою модельною програмою. Онлайн-зустрічі організовано спільно із проректором з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти Одайник Світланою Федорівною.

Усього на курсах підвищення кваліфікації вчителів англійської мови перебувало 23 вчителі. Запрошуємо до реєстрації та участі в наступних курсах із підвищення кваліфікації вчителів англійської мови, що відбудуться 15 листопада 2021 р.

Категорія: Новини
Оберіть мову