Активно, драйвово, позитивно, під запальну музику та виконання ZUMBA розпочався другий день Всеукраїнської школи молодого науковця «Від фундаментальних досліджень до прикладних застосувань в освітній та управлінській діяльності».

Активно, драйвово, позитивно, під запальну музику та виконання ZUMBA розпочався другий день Всеукраїнської школи молодого науковця «Від фундаментальних досліджень до прикладних застосувань в освітній та управлінській діяльності».

З піднесеним настроєм здобувачі освіти почали навчання разом з Бондарчук Оленою Іванівною, доктором психологічних наук, професором, завідувачем кафедри психології управління ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та розглянули особливості здобуття валідних результатів в експериментальному дослідженні.

Правила логіки моделювання рішень та підготовки достовірних висновків в експериментальних дослідженнях розкрила для молодих науковців Боднар Оксана Степанівна, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри педагогіки та менеджменту освіти Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка. Під час інтерактивної лекції молоді науковці поринули в атмосферу творчості та креативу, створюючи портфель успіху дослідника.

Цікаво та змістовно, на узбережжі Чорного моря, розкрила тему «Теоретико-методологічні основи управління саморозвитком» Шевченко Наталія Олександрівна, доктор наук з державного управління, доцент, завідувач кафедри публічного управління та права КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» ДОР.

Із захопленням здобувачі освіти продовжили своє навчання з досвідченими вченими під час майстер-класу «Мистецтво управління саморозвитком», креативними, спікерами якого були Мареніченко Валерій Валентинович, кандидат наук з державного управління, доцент, доцент кафедри публічного управління та права КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» ДОР та Хитько Майя Миколаївна, кандидат наук з державного управління, доцент, доцент кафедри публічного управління та права КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» ДОР.

Перебування в інноваційному просторі, спілкування та обмін думками під егідою досвідчених лекторів, дозволило розширити горизонт для особистісного та освітньо-наукового розвитку молодих учених з різних куточків України.

І феєричним фіналом дня став спортивний нетворкінг для учасників заходу. Морем позитиву, усмішками, радісними емоціями та гучними оплесками завершили цей насичений день.

Категорія: Новини
Оберіть мову