24 червня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулося засідання круглого столу «Про реалізацію інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня з теми «Педагогічні умови становлення і розвитку особистості на ранніх етапах онтогенезу» у 2019-2022 роках в режимі онлайн для учасників експерименту 7 закладів дошкільної освіти міста та області.

24 червня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулося засідання круглого столу «Про реалізацію  інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня з теми «Педагогічні умови становлення і розвитку особистості на ранніх етапах онтогенезу» у 2019-2022 роках в режимі онлайн для учасників експерименту 7 закладів дошкільної освіти міста та області.

Відкрили захід та привітали колег – дошкільників Тетяна Іванівна Туркот, кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», Вікторія Вікторівна Роздорожня, методистка навчально-методичної лабораторії дошкільної освіти та Тетяна Вадимівна Киричук, завідувачка навчально-методичної лабораторії дошкільної освіти. Керівники проєкту підбили підсумки етапу експериментальної діяльності, наголошуючи на плідній цілеспрямованій роботі освітніх закладів.

З консультативною допомогою звернулась до учасників керівник проєкту Наталія Василівна Гавриш, професорка, докторка педагогічних наук, яка розкрила мету, завдання та проблеми інноваційного освітнього проєкту  всеукраїнського рівня за темою «Педагогічні умови становлення і розвитку особистості  на ранніх етапах онтогенезу» у 2019-2022 роках.

Усі учасники експерименту мали змогу окреслити труднощі, з якими зіткнулися під час упровадження завдань, було обговорено шляхи їх вирішення.

Інна Анатоліївна Коча, кандидатка педагогічних наук, старша викладачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»  надала рекомендації щодо особливостей взаємодії з батьками дітей раннього віку під час літнього оздоровлювального періоду.

Круглий стіл пройшов надзвичайно продуктивно, насичено, в атмосфері творчої взаємодії, конструктивного діалогу.

Категорія: Новини
Оберіть мову