Коча Інна Анатоліївна

кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.
Народилася 2 жовтня 1987 року в с. Таврія, Скадовського району, Херсонської області. Після школи вступила до Бериславського педагогічного училища (спеціальність «Дошкільне виховання»), яке у 2007 році закінчила з відзнакою.
У 2010 році закінчила Херсонський державний університет за спеціальністю «Початкове навчання» та здобула кваліфікацію «викладач педагогіки та методики навчання української мови в початковій школі у ЗВО; учитель початкових класів».
З 2012 по 2019 роки працювала на посаді заступника директора з навчально-виховної роботи у Херсонському навчально — виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І ступеня – гімназія» № 7 Херсонської міської ради.
З 2015 року навчалася в аспірантурі на кафедрі педагогіки й менеджменту освіти Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.
У квітні 2019 року захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук з теми «Формування здорового способу життя учнів початкової школи (друга половина ХХ – початок ХХІ століття). Науковий керівник Зубко А.М., доктор філософії, професор, ректор Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.
З 2019 року призначена на посаду старшого викладача кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.
За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі Херсонщини нагороджена грамотою начальника управління освіти Херсонської міської ради; грамотою директора Департаменту освіти, науки і молоді Херсонської обласної державної адміністрації.

Оберіть мову