10 червня 2021 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології, на яке в Херсонській області зареєстровано 4135 випускників.

10 червня 2021 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології, на яке в Херсонській області зареєстровано 4135 випускників.

На пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО) з біології з’явилося 2566 учасників, що складає 62,06% від загальної кількості зареєстрованих.

Працювали 18 пунктів проведення ЗНО: 7 – у м. Херсоні; 2 – у м. Новій Каховці; 2 – у м. Каховці; 3 – у м. Бериславі; 3 – у м. Олешки; 1 – у м. Генічеську.

На ППЗНО працювали педагогічні, науково-педагогічні працівники (відповідальні, інструктори, чергові), 18 працівників ДСО при МВС. Здійснювали контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання 18 уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

На виконання сертифікаційної роботи з біології було відведено 150 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті – 50. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 82.

Результат виконання завдань усієї сертифікаційної роботи з біології (за вибором випускника) буде зараховано як державна підсумкова атестація, а також можна буде використати під час вступу до закладів вищої освіти.

Із завданнями сертифікаційної роботи та правильними відповідями до тесту можна ознайомитися в розділі «ЗНО-2021. Біологія» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з біології буде оголошено до 25 червня 2021 року.

Категорія: Новини
Оберіть мову