З 7 по 11 червня 2021 року у КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проходили очні курси підвищення кваліфікації за 30-ти годинними програмами підвищення кваліфікації для учителів англійської мови, зарубіжної літератури та мов національних меншин, а також педагогічних працівників класів (груп) з інклюзивним та інтегрованим навчанням ЗЗСО та ЗДО.

З 7 по 11 червня 2021 року у КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проходили очні курси підвищення кваліфікації за 30-ти годинними програмами підвищення кваліфікації для учителів англійської мови, зарубіжної літератури та мов національних меншин, а також педагогічних працівників класів (груп) з інклюзивним та інтегрованим навчанням ЗЗСО та ЗДО. Професійні компетентності удосконалили 84 освітянина Херсонської області.

Учителі англійської мови опанували інноваційні підходи до викладання англійської мови, удосконалили вміння й навички з інформаційно-комунікаційних технологій.

Педагогічні працівники класів (груп) з інклюзивним та інтегрованим навчанням ЗЗСО та ЗДО ознайомились із командним підходом до організації навчання дитини з особливими освітніми потребами в умовах інклюзії, з фукціональними обов’язками, принципами взаємодії всіх учасників команди, навчились створювати індивідуальну програму розвитку дитини, дізналися про асистивні технології в роботі з дітьми з ООП та про завдання інклюзивно-ресурсних центрів як новітніх освітніх установ.

Учителі зарубіжної літератури та мов національних меншин під час навчання ознайомились із сучасним станом розвитку мовно-літературної освіти, нормативними документами, інноваційними технологіями і специфікою їх використання на уроках мови і літератури.

Окрім очного формату, проходили  30-ти годинні курси підвищення кваліфікації з використанням дистанційних технологій  «Формування універсальних навичок особистості в Новій українській школі», у яких взяли участь 30 педагогічних працівників різних категорій.

Категорія: Новини
Оберіть мову