V Всеукраїнська Літня школа «Освітні ініціативи» — 2021 — дискусійний майданчик професійного розвитку, де учасники мали можливості поспілкуватися в невимушеній обстановці та поставити запитання науковцям — авторам програм, методик і підручників.

V Всеукраїнська Літня школа «Освітні ініціативи» — 2021 — дискусійний майданчик професійного розвитку, де учасники мали можливості поспілкуватися в невимушеній обстановці та поставити запитання науковцям — авторам програм, методик і підручників. Відзначимо актуальність та практичну спрямованість тематики лекцій, тренінгів, майстер-класів, дискусій, коворкінгів.

Методику розвитку професійного мовлення  для керівників ЗЗСО, педагогів та керівників ЗДО, учителів початкової школи розкрила                              Л.П. Марецька. Учасники літньої школи мали змогу в інтерактивній формі покращити свої знання з рідної мови, а також обмінятись досвідом.

Підвищення емоційної стійкості, емоційної самосвідомості і, як результат, – професійної майстерності педагога можливе через розвиток емоційного інтелекту, що є системоутворювальним фактором продуктивності педагогічної діяльності. Необхідність і можливості формування емоційного інтелекту обговорили слухачі Літньої школи під час тренінгу Л.М.Дяченко.

Віртуальний світ, доповнена реальність, інтерактивна дошка Padlet, візуалізовані кейси, можливості онлайн ресурсів, використання їх в роботі педагогів. Захопливо! Майданчик для збирання ідей! Простір для розвитку фантазії, творчості, креативності! Занурення в неповторний віртуальний світ, робота з його інструментарієм — це все складові заняття О.В. Кохановської.

Т.Г.Чикалова розкрила особливості музикотерапії як засобу гармонійного розвитку дітей покоління Альфа. Учасники Літньої школи вирушили у морську музикотерапевтичну подорож, під час якої опанували різні види цієї діяльності.

І.В.Маніленко провела консультативні заняття з керівниками ЗЗСО та ЗДО з розбудови внутрішньої системи з якості контролю закладу освіти.

І.Р.Кіндрат ознайомила учасників школи з темою «Документи керівника дошкільного закладу: державний нагляд і контроль».

О.Г.Козленко занурив педагогів у світ STEM-технологій — «STEM- кабінет (лабораторії) у закладі освіти». Учасники літньої школи мали можливість поспілкуватися з авторами навчального посібника для дошкільників «Розумний зошит» К.В.Гергало, В.І.Скрипак.

V Всеукраїнська Літня школа «Освітні ініціативи» — 2021 — це не тільки навчання, але й морські подорожі, піратські пригоди, квести, проведені на «українських Мальдивах» — неповторної краси острові Джарилгач! Представники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки провели дивовижний, захопливий квест «Пірати Чорного моря».

Категорія: Новини
Оберіть мову