Левандовська Олена Іванівна

завідувач навчально-методичної лабораторії  зарубіжної літератури та мов національних меншин.У Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» працює з березня 1980 року, спочатку на посаді методиста кабінету російської мови та літератури, а з 1985 року завідувачем навчально-методичної лабораторії зарубіжної літератури та мов національних меншин.

Усі свої знання, професійну майстерність спрямовує на забезпечення та розвиток сучасного змісту освіти, упровадження стандартів, програм та підручників Нової української школи.

Пріоритетним напрямом роботи визначила формування професійної, предметної компетентностей, високої загальної культури словесників, розвиток їх креативних здібностей, готовності до застосування інноваційних технологій навчання та залучення вчителів й учнів до науково-дослідницької діяльності.

Враховуючи швидкісну глобалізацію, масові міграційні процеси, економічну конкурентоспроможність, що стали ключовими викликами мовної політики в сучасному світі, спрямовує свою діяльність на розробку та впровадження методики білінгвального та мультилінгвального навчання мовам.

Постійно працює над підвищенням своєї освіти, самовдосконаленням.

Бере участь у міжнародних конференціях, семінарах-тренінгах. Має сертифікати тренера програми «Intel@. Навчання для майбутнього», учасника тренінгу «Багатомовна  освіта в Україні: навчання  вихователів і вчителів» (Румунський інститут миру PATRIR), учасника Міжнародної педагогічної ради «Просвещение без границ» (Республика Беларусь), естонського проєкту «Підтримка діяльності команд українських шкіл та Міністерства освіти і науки у сфері багатомовної освіти», що фінансуються через спiвробiтництво в галузі розвитку й гуманітарної допомоги Мiнiстерством закордонних справ Естонії.

За роки трудової діяльності на освітянській ниві неодноразово нагороджувалась Грамотами Міністерства освіти України, Херсонської обласної ради, має нагрудний знаки «Відмінник освіти України» (2004 р.) та медаль В.О.Сухомлинського.

Оберіть мову