24 травня 2021 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з німецької, французької, іспанської мов.

24 травня 2021 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з німецької, французької, іспанської мов.

У Херсонській області працював один пункт проведення ЗНО на базі Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Херсонської міської ради.

На зовнішнє незалежне оцінювання з іноземних мов було зареєстровано 57 осіб. З’явився 41 учасник, що складає 72 % від кількості зареєстрованих осіб.

На пункті працювали 15 педагогічних працівників (відповідальний, інструктори, чергові), 1 працівник ДСО при МВС. Контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснювала 1 уповноважена особа Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з іноземних мов буде розміщено 25 травня 2021 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Офіційне оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з французької, німецької, іспанської мов відбудеться до 18 червня 2021 року. Усі учасники, результати яких будуть не нижчими від «порогового бала», отримають оцінку за шкалою 100-200 балів і матимуть право брати участь у конкурсному відборі при вступі на навчання до закладів вищої освіти. Учасники ЗНО, які не подолають визначений «пороговий бал», уважатимуться такими, хто тест не склав. Здобувачі повної загальної середньої освіти поточного року, які вибрали одну із іноземних мов для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, також отримають оцінку за шкалою 1–12 балів.

Категорія: Новини
Оберіть мову