14 травня 2021 року згідно з планом роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» у режимі on-line на платформі ZOOM відбувся семінар з теми «Моделювання сучасного уроку іноземної мови засобами ІКТ» для вчителів англійської мови (стаж до 3-х років).

14 травня 2021 року згідно з планом роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» у режимі on-line на платформі ZOOM відбувся семінар з теми «Моделювання сучасного уроку іноземної мови засобами ІКТ» для вчителів англійської мови (стаж до 3-х років). Захід було спрямовано на вдосконалення інформаційно-цифрової компетентності вчителів англійської мови та підтримки професійного розвитку молодих фахівців.

Семінар організувала та провела завідувачка науково-методичної лабораторії іноземних мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Тимощук Вікторія Вікторівна. Також у роботі семінару взяли участь учителька іноземних мов Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №41 Світлана Анатоліївна Яків’юк та викладачка кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Задорожня Олена Іванівна.

У ході заходу було опрацьовано такі теми, як «Створення словникових хмар за допомогою онлайн-інструменту WordArt» та «Онлайн-дошка Padlet як засіб візуалізації інформації в навчанні іноземної мови».

Категорія: Новини
Оберіть мову