22 квітня близько 100 філологів Херсонщини долучились до семінару «Методичний інструментарій сучасного уроку української мови і літератури» від навчально-методичної лабораторії української мови і літератури.

22 квітня близько 100 філологів Херсонщини долучились до  семінару «Методичний інструментарій сучасного уроку української мови і літератури»  від навчально-методичної лабораторії української мови і літератури. Спікерками заходу стали кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін Людмила Марецька  та викладачка кафедри теорії методики викладання навчальних дисциплін Ганна Чух. Цього разу предметом спільного обговорення стали методика викладання літератури рідного краю та актуальні питання роботи вчителя щодо впровадження нововведень відкритої частини ЗНО з української мови.

Активна участь учителів-практиків у заході, спілкування в чаті та дружня атмосфера підтвердили затребуваність таких онлайнових заходів, що сприяють професійному зростанню вчителів.

Категорія: Новини
Оберіть мову