Когорта науково-педагогічних працівників КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» продовжує брати участь у міжнародному проєкті «Зміни педагогічних факультетів у 21 столітті».

Когорта науково-педагогічних працівників КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» продовжує брати участь у міжнародному проєкті «Зміни педагогічних факультетів у 21 столітті». Ініціативу реалізує Університет імені Масарика за підтримка Чеської агенції розвитку. У програмі беруть участь 20 закладів вищої освіти з усієї України.

Наразі триває онлайн-курс «Інклюзія та інтернаціоналізація у середовищі вищої школи», до якого долучилися Ірина Жорова, докторка педагогічних наук, професорка, професорка кафедри педагогіки й менеджменту освіти, перша проректорка; Ольга Худенко, кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін, проректорка з навчально-методичної роботи; Тетяна Комінарець, кандидатка філологічних наук, доцентка, завідувачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій; Зоя Філончук, кандидатка педагогічних наук, доцентка, доцентка кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін.

Теми інклюзії, інтернаціоналізації упродовж тривалого часу належать до пріоритетів Університету імені Масарика, де їм приділяють значну увагу і намагаються втілювати нові тренди у щоденній практиці. Своїм досвідом і результатами дослідження діляться не лише співробітники педагогічного факультету, а і співробітники Центру закордонної співпраці та Центру для допомоги студентам з особливими потребами Університету імені Масарика.

Категорія: Новини
Оберіть мову