12 лютого 2021 року на Херсонщині завершив свою роботу ІІ тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» в номінації «Трудове навчання».

12 лютого 2021 року на Херсонщині завершив свою роботу ІІ тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» в номінації «Трудове навчання». Це були п’ять днів напруженої та натхненної праці, п’ять днів свята педагогічних звершень і відкриттів для всіх учасників дійства. Зустріч педагогічних працівників – конкурсантів, членів журі вже звично відбувалася за допомогою хмарної платформи Zoom.

Тож під час урочистостей з нагоди завершення конкурсу з вітальним словом до учасників, членів журі та гостей свята звернулася доктор педагогічних наук, професор, перший проректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Ірина Ярославівна Жорова, яка наголосила на надважливій сутності подібних конкурсних випробувань, що відбулися на високому професійному рівні; закцентувала увагу на питаннях розвитку сучасної технологічної освіти, зокрема, й на дистанційних можливостях трудової підготовки учнів.

У виступі Вікторії Валеріївни Сургаєвої, завідувачки відділу інновацій та освітнього адміністрування, увагу було акцентовано на чіткій та злагодженій взаємодії між учасниками конкурсу та членами журі, на використанні цікавих форм зворотного зв’язку.

Також у процесі заходу слово надавалось конкурсантам, членам журі та всім охочим.

Доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри педагогіки, психології й освітнього менеджменту Херсонського державного університету, голова журі конкурсу Ніна Віталіївна Слюсоренко оголосила переможця конкурсних перегонів, що тривали впродовж п’яти днів. Ним став учитель-методист, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, учитель трудового навчання (технологій) Опорного закладу «Горьківський заклад повної загальної середньої освіти Каланчацької селищної ради Олексій Олегович Калабурдін.

Вітаємо переможця! Бажаємо йому натхнення, подальшої продуктивної праці, значних професійних здобутків та гідного представлення Херсонської області на ІІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» в номінації «Трудове навчання».

Категорія: Новини
Оберіть мову