Успішно завершилися перші в цьому році 150-годинні та 30-годинні курси підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, організовані навчально-методичною лабораторією початкової освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

Успішно завершилися перші в цьому році 150-годинні та 30-годинні курси підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, організовані навчально-методичною лабораторією початкової освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради. Загалом навчанням було охоплено 59 осіб.

Хоча курси відбувалися в дистанційному режимі, це не зменшило їх значущість, змістовність, насиченість. Під час курсів було опрацьовано актуальні теми, що відповідають викликам сьогодення та формату Нової української школи. Слухачі в захваті від того, що заняття відбувалися інтерактивно, з використанням компетентнісного та діяльнісного підходів, з відеосупроводом, роботою в сесійних залах та за допомогою віртуальної інтерактивної дошки Padlet.

За відгуками вчителів – усе вдалося! Навчання було цікавим і продуктивним. Викладачі кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій щиро вдячні педагогам за відкритість, активність, проявлену креативність, творчість, професіоналізм та радість спілкування!

Категорія: Новини
Оберіть мову