4 січня 20201 року колектив КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в урочистій та по-особливому теплій і затишній атмосфері привітав ректора академії Зубка Анатолія Миколайовича – доктора філософії, професора, заслуженого працівника освіти України з ювілейним днем народження.

4 січня 20201 року колектив КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в урочистій та по-особливому теплій і затишній атмосфері привітав ректора академії Зубка Анатолія Миколайовича – доктора філософії, професора, заслуженого працівника освіти України з ювілейним днем народження. Через пандемію частина колективу та гості, які виявили бажання привітати ювіляра, долучилися до заходу в онлайн-режимі.

Під час привітань Анатолієві Миколайовичу було вручено низку відзнак різного рівня:

Почесну грамоту Міністерства освіти і науки України – за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України;

Медаль «Володимир Мономах» — найвищу відзнаку Національної академії педагогічних наук України – за визначні заслуги в розвитку освіти Херсонщини, співпрацю з Національною академією педагогічних наук України, особистий педагогічний доробок;

Відзнаку Святителя і Чудотворця Миколая Української Православної Церкви – за відродження духовності, відданість ідеалам добра та значний внесок у суспільне благо.

Привітати ювіляра прийшло чимало відомих особистостей, серед яких і депутат Херсонської обласної ради Літвін Валерій Валерійович, який вручив Анатолієві Миколайовичу Подяку Херсонської обласної ради – за розвиток та розбудову післядипломної освіти Херсонщини.

Зичимо нашому ювілярові міцного здоров’я, невичерпного оптимізму та наснаги, родинного щастя, найповнішої реалізації життєвих планів. Нехай завжди поруч з Вами, Анатолію Миколайовичу, у житті будуть притаманні Вам мудрість у словах та вчинках, відданість та цілеспрямованість у всіх справах.

Категорія: Новини
Оберіть мову