2 грудня 2020 року відбувся обласний семінар для відповідальних за проведення дослідно-експериментальної роботи у закладах освіти «Інноваційна діяльність у системі навчання, виховання й управління».

2 грудня 2020 року відбувся обласний семінар для відповідальних за проведення дослідно-експериментальної роботи у закладах освіти «Інноваційна діяльність у системі навчання, виховання й управління». Тема цьогорічного семінару – «Використання Інтернет-сервісів в освітньому середовищі навчального закладу». Учасниками заходу стали 35 педагогів області.

Вікторія Валеріївна Сургаєва, завідувач навчально-методичної лабораторії  інноваційної діяльності та роботи з обдарованою молоддю КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», привітала учасників семінару та зосередила увагу на методичних і організаційних аспектах супроводу дослідно-експериментальної роботи на базі закладів освіти Херсонської області.

Устінова Наталія Валентинівна, директор Херсонської гімназії № 1 Херсонської міської ради, кандидат педагогічних наук, Заслужений учитель України, розповіла про заклад освіти, який вона очолює та про формування позитивного іміджу закладу загальної середньої освіти в контексті його інноваційного розвитку.

Учителі гімназії розкрили особливості використання онлайн-сервісів для вивчення різних предметів.

Софієнко Олена Вадимівна, заступник директора з навчально-виховної роботи провела рефлексію за допомогою  сервіса Padlet.

Відеозапис семінару

Категорія: Новини
Оберіть мову