4 листопада 2020 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в онлайн-режимі відбувся вебінар для спеціалістів відділів освіти, відповідальних за проведення всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, конкурсів, МАН та директорів закладів обласного підпорядкування з теми «Удосконалення організаційних засад проведення Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, турнірів, конкурсу-захисту МАН».

4 листопада 2020 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в онлайн-режимі відбувся вебінар для спеціалістів відділів освіти, відповідальних за  проведення всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, конкурсів, МАН та директорів закладів обласного підпорядкування з теми «Удосконалення організаційних засад  проведення Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, турнірів, конкурсу-захисту МАН». Учасниками заходу стали 100 педагогів області.

Тетяна Миколаївна Юшко, заступник начальника управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації надала поради щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та окреслила завдання на 2020-2021 навчальний рік щодо проведення інтелектуальних змагань для учнів закладів освіти Херсонщини.

Вікторія Валеріївна Сургаєва, завідувач навчально-методичної лабораторії  інноваційної діяльності та роботи з обдарованою молоддю КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» зробила аналіз ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2020 році. Розкрила основні завдання учнівських олімпіад, надала методичні  рекомендації щодо  оформлення звітної документації.

Завідувачі та методисти навчально-методичних лабораторій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» надали методичні поради щодо підготовки учнів до виконання завдань ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад  з базових дисциплін та особливостей його проведення в умовах пандемії.

Покликання на запис вебінару.

Категорія: Новини
Оберіть мову