20 жовтня 2020 для вчителів хімії й біології відбувся, які зараз перебувають на курсах підвищення кваліфікації, відбувся майстер-клас з теми «STEAM Секрети (СЗ+)» (Основи, практика впровадження та розвиток STEM освіти в школах сільської місцевості).

20 жовтня 2020 для вчителів хімії й біології відбувся, які зараз перебувають на курсах підвищення кваліфікації, відбувся майстер-клас з теми «STEAM Секрети (СЗ+)» (Основи, практика впровадження та розвиток STEM освіти в школах сільської місцевості). Авторка майстер-класу – учителька інформатики, математики Наталя Сергіївна Лукичова.

Слухачі курсів ознайомилися з поняттям, методикою, практикою впровадження STEAM, секретами успіху сільського закладу, корисною літературою та ідеями до роботи.

Під час практичної частини слухачі «помалювали» та «оживили», спробували зануритись у VR-світ хімії (віртуальний мікроскоп), розібрали доступні матеріали для старту освіти, дослідили об’єкти під цифровим мікроскопом, поміркували над застосуванням, занурилися в інженерний вебквест з доповненою реальністю, ще й додатково навчилися створювати безкоштовні, незвичні, практичні QR-коди та розглянули цікаві приклади використання їх у STEAM.

 

Категорія: Новини
Оберіть мову