08 жовтня 2020 року відбулася регіональна нарада за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році в Херсонській області.

08 жовтня 2020 року відбулася регіональна нарада за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році в Херсонській області.

Організатори – Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти, навчально-методична лабораторія зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

У роботі наради взяли участь відповідальні за проведення ЗНО в окрузі проведення зовнішнього незалежного оцінювання Херсонської області.

Максим Юрійович Кирпенко – директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, повідомив про підсумки проведення в 2020 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної освіти, у Херсонській області.

Світлана Федорівна Одайник – доктор філософії, доцент, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» – надала регіональний аналіз результатів ЗНО у закладах освіти Херсонської області.

Людмила Миколаївна Назаренко – заступник директора Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти – поінформувала учасників щодо проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, про організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році, нормативні документи, що регулюють його проведення.

Учасники конференції підбили підсумки та внесли пропозиції щодо поліпшення якості результатів зовнішнього незалежного оцінювання у Херсонській області.

Категорія: Новини
Оберіть мову