23 вересня 2020 року на базі Таврійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гладківської сільської ради відбувся семінар для вчителів трудового навчання (технологій) з теми «Компетентнісний вимір сучасної технологічної освіти»

23 вересня 2020 року на базі Таврійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гладківської сільської ради відбувся семінар для вчителів трудового навчання (технологій) з теми «Компетентнісний вимір сучасної технологічної освіти».

На заході також були присутні Марина Миколаївна Кадецька, в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Гладківської сільської ради та Тетяна Григорівна Жданова, методист методичного кабінету при відділі освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Голопристанської міської ради.

У процесі роботи Галина Михайлівна Гаврилюк, кандидат педагогічних наук, завідувач навчально-методичної лабораторії технологій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» зосередила увагу присутніх на актуальних питаннях реалізації сьогочасної технологічної освіти та провела тренінг-практикум «Дистанційні домінанти технологічної освіти».

Учитель трудового навчання Таврійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Олег Вікторович Гапоненко презентував власний досвід роботи за напрямом «Творчість. Компетентність. Успіх».

А під час майстер-класу «Великий успіх починається з перших шкільних захоплень», що провела Тетяна Миколаївна Харченко, керівник зразкового колективу гуртка «Всевмійки» Таврійської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів, учасники заходу власноруч виготовили цікаві аксесуари.

За результатами зустрічі учасники семінару отримали сертифікати та неоціненний досвід, що дасть можливість кожному з них надалі екстраполювати його у власну професійну діяльність.

Категорія: Новини
Оберіть мову