16 вересня 2020 року відбулася онлайн-консультація для заступників директорів ЗЗСО, керівників предметних МО, працівників консультативно-методичних служб з теми «Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін у 2020-2021 навчальному році».

16 вересня 2020 року відбулася онлайн-консультація для  заступників директорів ЗЗСО, керівників предметних МО, працівників консультативно-методичних служб  з теми «Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін у 2020-2021 навчальному році». Консультацію проводила  Сургаєва Вікторія Валеріївна, завідувач навчально-методичної лабораторії  інноваційної діяльності та роботи з обдарованою молоддю КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти». Учасниками заходу стали 100 педагогів області.

У своєму виступі Вікторія Валеріївна Сургаєва зробила аналіз  проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2020 році. Розкрила основні завдання учнівських олімпіад,  надала методичні  рекомендації щодо особливостей проведення кожного етапу учнівських олімпіад. Особливу увагу приділила І (шкільному) етапу всеукраїнських учнівських олімпіад як одній із важливих форм роботи з обдарованими дітьми.

Матеріали веб консультації «Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін у 2020-2021 навчальному році»

Категорія: Новини
Оберіть мову