25 серпня 2020 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за очною формою згідно з графіком.

25 серпня 2020 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за очною формою згідно з графіком. Учителі закладів ЗСО, вихователі ЗДО, які виявили бажання підвищити кваліфікацію в академії, мають можливість практично опрацювати технології дистанційного навчання, змішаного та коригувального навчання очно. Також це дасть змогу педагогам обмінятися професійним досвідом, практично відпрацювати ті технології й методики, у яких відчувають потребу саме зараз, в умовах пандемії. Наразі в закладі навчається 9 груп різних категорій слухачів (167 осіб). Щоб ця довгоочікувана подія відбулася, в академії було забезпечено дотримання протиепідемічних заходів відповідно до нормативних документів МОН та МОЗ України.

Освітній процес в академії організовано таким чином, щоб мінімізувати скупченість слухачів у навчальних аудиторіях, у коридорах та інших рекреаціях навчального корпусу та гуртожитку.

Категорія: Новини
Оберіть мову