15 липня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з географії.

15 липня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з географії.

У Херсонській області зареєстровано 2716 випускників для тестування з географії.

На пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО) з’явилося 1934 учасники, що складає 71 % від загальної кількості зареєстрованих.

Працювали 13 пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання: 8 ППЗНО – у м. Херсоні; 4 ППЗНО – у м. Новій Каховці, 1 ППЗНО – у м. Генічеську.

На ППЗНО працювали 782 педагогічних працівники (відповідальні, інструктори, чергові), 13 працівників ДСО при МВС. Здійснювали контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання 13 уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з географії будуть розміщені 16 липня 2020 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Визначення результатів ЗНО».

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з географії будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників не пізніше 29 липня 2020 року.

На виконання сертифікаційної роботи з географії було відведено 150 хвилин. Загальна кількість завдань роботи – 54. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 90.

Результат виконання завдань усієї сертифікаційної роботи з географії буде зараховано як державна підсумкова атестація, а також можна буде використати під час вступу до закладів вищої освіти.

Категорія: Новини
Оберіть мову