09 липня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України.

09 липня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України.

У Херсонській області зареєструвалися 7223 випускники. У зовнішньому незалежному оцінюванні з історії України взяли участь 4642 учасники, що складає 64 % від загальної кількості зареєстрованих.

Працювали 33 пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО): 16 ППЗНО – у м. Херсоні; 4 ППЗНО – у м. Новій Каховці; 3 ППЗНО – у м. Каховці; 2 ППЗНО – у м. Олешки; 2 ППЗНО – у м. Бериславі; 2 ППЗНО – у м. Генічеську; 1 ППЗНО – у смт. Велика Олександрівка; 3 ППЗНО – у м. Гола Пристань.

На ППЗНО працювали 1185 педагогічних працівників (відповідальні, інструктори, чергові), 33 працівники ДСО при МВС. Здійснювали контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання 33 уповноважених особи Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з історії України будуть розміщені 10 липня 2020 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Визначення результатів ЗНО».

Сертифікаційна робота з історії України містить 60 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 94. На виконання сертифікаційної роботи було відведено 150 хвилин. Результат виконання завдань №1-30 («Історія України ХХ – початку ХХІ століття») за вибором випускника може бути зарахований як державна підсумкова атестація з історії України. Результат виконання завдань усього тесту може бути використаний під час вступу до вишів України.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з історії України будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 25 липня 2020 року.

Категорія: Новини
Оберіть мову