17 червня 2020 року для керівників закладів загальної середньої освіти, методистів Р(М)МК, ОТГ в режимі онлайн відбулася онлайн-консультація з теми «Аналіз проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2019-2020 навчальному році».

17 червня 2020 року для керівників закладів загальної середньої освіти, методистів Р(М)МК, ОТГ в режимі онлайн відбулася онлайн-консультація з теми «Аналіз проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2019-2020 навчальному  році».

Тетяна Олександрівна Кузьміч, завідувачка навчально-методичної лабораторії управління навчальними закладами КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», привітала учасників заходу та акцентувала на актуальності інтелектуальних змагань для здобувачів освіти  і педагогів  закладів освіти.

Спікер заходу – Вікторія Валеріївна Сургаєва –  завідувачка навчально-методичної лабораторії  інноваційної діяльності та роботи з обдарованою молоддю  КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»,  здійснила аналіз результатів проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2020 році, розкрила основні завдання учнівських олімпіад,  надала методичні  рекомендації щодо особливостей проведення кожного етапу учнівських олімпіад.

Ганна Миколаївна Ізотова, завідувачка  навчально-методичної лабораторії координації методичної діяльності КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», зазначила, що  професійний розвиток педагога  взаємопов’язаний з успішністю своїх учнів.

Учасники онлайн-консультації подякували організаторам за змістовну зустріч та відзначили, що  дуже цікаво були побачити місце саме свого закладу освіти серед закладів області. Подякували за надання методичних рекомендацій й можливість їх використання  у  роботі.

Категорія: Новини
Оберіть мову