УВАГА! 10 червня 2020 року буде проведено онлайн-семінар «Інформаційно-цифрова компетентність сучасного вчителя: розвиваємо себе та учнів (плейкасти, інтерактивні плакати)» на платформі ZOOM. Запрошуємо до участі в семінарі усіх учителів української мови і літератури, які прагнуть видозмінювати, інтенсифікувати освітній процес, і дистанційне навчання зокрема, робити його цікавим та захопливим для учнів і для вчителя.

УВАГА! 10 червня 2020 року буде проведено онлайн-семінар «Інформаційно-цифрова компетентність сучасного вчителя: розвиваємо себе та учнів (плейкасти, інтерактивні плакати)» на платформі ZOOM.

Запрошуємо до участі в семінарі усіх учителів української мови і літератури, які прагнуть видозмінювати, інтенсифікувати освітній процес, і дистанційне навчання зокрема, робити його цікавим та захопливим для учнів і для вчителя.

Просимо до участі долучатися тих педагогів, які мають навички комп’ютерної грамотності та хороше покриття мережі Інтернет. Обов’язкова умова – наявність акаунта на gmail.com. Кількість місць обмежено, тому радимо з реєстрацією не зволікати.

Початок роботи об 11 годині.

За результатами роботи під час семінару та виконання контролю знань після його проведення передбачено можливість отримати сертифікати.

Для участі в семінарі необхідно зареєструватися за покликанням: https://forms.gle/12egNBKHx2hi7Lyo9

До зустрічі!

Категорія: Новини
Оберіть мову