28 травня 2020 року в режимі онлайн відбулося засідання кафедри педагогіки й менеджменту освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

28 травня 2020 року в режимі онлайн відбулося засідання кафедри педагогіки й менеджменту освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Заслухали інформацію про діяльність кафедри від Василя Васильовича Кузьменка, доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри педагогіки й менеджменту освіти, який зауважив на окремих питаннях організації освітнього процесу академії в умовах карантину. Зокрема, відзначив помітні позитивні зрушення в організації дистанційного навчання і охарактеризував чергові завдання для подальшої наукової та методичної діяльності працівників кафедри в цьому напрямі.

На засіданні заслухали звіти аспірантів та виступи їхніх наукових керівників, а також членів кафедри. Роботу аспірантів було схвалено.

Ірина Ярославівна Жорова, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки й менеджменту освіти розповіла про особливості роботи з потижневими планами працівників академії (googl-форма, спільний доступ) на період карантину.

Євдокія Петрівна Голобородько, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки й менеджменту освіти ознайомила присутніх з напрямами діяльності видавництва «Альфа-Віта Груп» і запропонувала висвітлити досвід роботи кафедри на шпальтах книги «Сучасний педагогічний досвід освітян України».

Категорія: Новини
Оберіть мову