27 травня 2020 року для педагогів Херсонщини відбулася VІІ онлайн-консультація.

27 травня 2020 року для педагогів Херсонщини відбулася VІІ онлайн-консультація. Талановита майстриня Юлія Сліпіч, кандидатка педагогічних наук, доцентка, директорка Дитячої художньої школи м.Херсона, доцентка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»  занурила 35 учасників у чарівний світ мистецтва, бо мистецтво вважають найсприятливішим засобом залучення дитини до культури і духовних цінностей.

Під час виступу Юлія Володимирівна розкрила тему «Виховання красою», ознайомила з перлинами власної творчості – серією навчальних посібників з 1 по 6 клас, які враховують особливості сприйняття інформації сучасними дітьми, спрямовані на розвиток уяви, креативного та критичного мислення, емоційного інтелекту, передають знання в образній формі через особисте сприйняття митця, ґрунтуються на загальнолюдських цінностях, сприяють формуванню людяності, культури особистості та вміння бачити прекрасне навколо себе.

Навчальні посібники за авторства Юлії Володимирівни Сліпіч посіли призові місця у всеукраїнських конкурсах наукових, навчальних та методичних праць!

Дякуємо за таку цікаву і корисну зустріч, за такий цінний матеріал, який  педагоги можуть використати у своїй професійній діяльності!

Категорія: Новини
Оберіть мову