19 травня 2020 відбувся VІ науково-методичний міст з теми «Як дистанційне навчання сприяє підвищенню рівня інтеграції та доступності змісту початкової освіти».

19 травня 2020 відбувся VІ науково-методичний міст з теми «Як дистанційне навчання сприяє підвищенню рівня інтеграції та доступності змісту початкової освіти». ZOOM-зустріч відвідали 46 координаторів НУШ та вчителів пілотних класів із Житомирської, Закарпатської, Миколаївської, Полтавської, Херсонської та Чернівецької областей, які працюють у межах дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня з теми «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної освіти».

Оксана Онопрієнко, завідувачка відділу початкової освіти Інституту педагогіки НАПН України окреслила зміст математичної освіти учнів 4 класу, розкрила особливості методики викладання математики за основними розділами програми, звернула увагу на способи пояснення та розв’язування компетентнісно-орієнтованих та багатокластерних завдань, ґрунтовно пояснила, з якого матеріалу потрібно розпочати наступний навчальний рік, відповіла на запитання присутніх.

Тетяна Комінарець, доцентка, завідувачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» наголосила, що на наступне спілкування запросила Оксану Рому, керівницю освітніх проєктів The LEGO Foundation в Україні, яка відповість на запитання: «Креативне мислення: чи все ми про нього знаємо?». Зустріч викликала зацікавлення педагогів та замотивувала на подальшу співпрацю.

 

Категорія: Новини
Оберіть мову