6 травня 2020 відбулася четверта онлайн-консультація педагогів Херсонщини, яку організували та провели науково-педагогічні працівники навчально-методичної лабораторії початкового навчання.

6 травня 2020 відбулася четверта онлайн-консультація педагогів Херсонщини, яку організували та провели науково-педагогічні працівники навчально-методичної лабораторії початкового навчання. Ірина Красуцька, головна редакторка Українського освітянського видавничого центру «Оріон» під час зустрічі розповідала, як зрозуміти і полюбити навколишній світ учням на уроках української мови та читання у 3 класі,  розкрила особливості роботи за новим підручником «Українська мова та читання» (у 2-х частинах) (автори Катерина Пономарьова та Любов Гайова (перша частина) й Олександра Савченко (друга частина); пояснила як працювати з навчально-методичним комплектом до цих підручників. Потім ознайомила з  матеріалами, що дають можливість «вчитися з радістю, відпочивати весело і з користю», продемонструвала  серію інтегрованих ігрових інтерактивних посібників для початкових класів Нової української школи (автори Любов Гайова, Лариса Йолкіна). Завершила свій виступ такими словами, що «в розглянутих підручниках і посібниках вкладено розуміння життя людини»!

Дякуємо за таку цікаву і корисну зустріч, за розуміння внутрішнього світу молодшого школяра та розроблену відчутну підтримку педагогам Нової української школи!

Категорія: Новини
Оберіть мову