28 квітня 2020 року відбулася онлайн-консультація для вчителів географії з теми «STEM-тиждень у режимі онлайн»

28 квітня 2020 року відбулася онлайн-консультація для вчителів географії з теми «STEM-тиждень у режимі онлайн» (організатор: Зоя Володимирівна Філончук, завідувачка навчально-методичної лабораторії географії та економіки КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»). Учасниками заходу стали 37 педагогів області.

Зоя Володимирівна Філончук, кандидатка педагогічних наук, доцентка, доцентка кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін академії, ознайомила вчителів з умовами участі у Всеукраїнському STEM-тижні, який розпочався 27 квітня; запропонувала варіанти участі у STEM-тижні: обрати цікавий для учнів захід з методичних матеріалів кейсу #ідеяSTEM_тиждень_spring2020, або використати власні методичні розробки, або долучитися до проведення «STEM-подорожі музеями науки».

Завідувачка лабораторії надала методичні рекомендації щодо  проведення «STEM-подорожі музеями науки» та використання онлайн-ресурсів музеїв науки в освітньому процесі. Ця публікація (автор Філончук З.В.) розміщена на сторінці відділу STEM-освіти ІМЗО у соціальній мережі Фейсбук.

Андрій Григорович Вітвицький, учитель географії та історії Малокаховського навчально-виховного комплексу, поділився досвідом впровадження STEM-технологій у підготовці уроків географії.

По завершенню консультації вчителі мали можливість поставити запитання, а також отримати інформаційні матеріали (онлайн).

Категорія: Новини
Оберіть мову